• Woningtype ‘Singel Zicht’

  • Woningtype ‘Singel Zicht’

STOERE STADSWONINGEN, MET EEN PLAT DAK, DELFSTE STOEP EN ZICHT OP DE SINGEL

Langs de singel komen stoere stadswoningen ‘type Singel Zicht’ met een prachtig zicht op de singel. De woningen zijn gemetseld in bakstenen, in rode en oranje tinten en hebben een plat dak en mooie verspringingen in de gevel voor een speels karakter. Het stoere, gevarieerde metsel­werk is een prachtige tegenhanger van de groene omgeving. De voorzijde van de woning is op het zuiden. Voor iedere woning komt de zogenaamde Delftse stoep, hier kunnen de bewoners genieten van een kopje koffie of een drankje in de zon. De geïntegreerde plantenbak zorgt voor een zachte overgang naar de natuurrijke, groene omgeving. Het is heerlijk rustig en comfortabel wonen aan de singel waarlangs geen auto’s rijden.

Op de tweede verdieping komt aan het raam van een studeer- of slaapkamer een royale plantenbak; door slim gebruik te maken van de regenwater­afvoer krijgen uw plantjes water. Deze plantenbak zorgt, met groen op de voorgrond en het uitzicht op de singel, voor een mooi diepteperspectief, dus een prachtig uitzicht. Naast dat het er prachtig uit ziet zullen de vogels en bijen ook heel vrolijk worden van dit minituintje op de tweede verdieping.

‘Singel Zicht’
in vier varianten

Ben je geïnteresseerd in een fantastische koopwoning in de Singelbuurt? Schrijf je dan in, dan houden we je op de hoogte over de voortgang van het project.

Ruime woningen voor veel singelzicht
Zoals u op het locatiekaartje kunt zien zijn de ‘Singel Zicht’ woningen verdeeld over 2 blokken en 31 bouwnummers. Als we aan de linkerkant beginnen zien we bouwnummer 23 t/m 27. Deze 5 woningen hebben een bredere beukmaat van 5,10 m en een woonoppervlakte van 131 m². Het zijn praktische woningen met een mooie living, twee slaapkamers en een royale badkamer op de eerste verdieping en twee riante kamers op de 2e verdieping, met een technische ruimte en voorziening voor wasmachine en droger.

Veel zicht, maar ook veel tuin!
De twee bouwnummers 28 en 29 zitten in de knik van het blok en zijn net een slagje groter. Deze woningen lopen wijd uit naar achter en beschikt daardoor over een mooie brede achtergevel en geweldige tuin met een oppervlakte van maar liefst 135 m². De indeling van deze woning is verder gelijk en beschikt dus over 4 kamers.

‘Singel Zicht’ is in de basis al geweldig

Als we verder het rijtje ‘Singel Zicht’-woningen aflopen komen we bij de bouwnummers 31 t/m 52. Deze 22 woningen hebben allen dezelfde afmetingen met een beukmaat van 4,80 m en een totale oppervlakte van 123 m². De indeling van deze woningen zijn gelijk aan de andere woningen, ze zijn alleen iets smaller.    

Voor nog meer singel zicht
Aan het eind van de rij sluiten we af met een speciale hoekwoning. Bouwnummer 53 beschikt over een zeer brede voorgevel voor nog meer singelzicht van maar liefst 6,5 meter en loopt schuin af naar de achterzijde. In de zijgevel is een mooie glazen pui opgenomen dat geweldig extra veel daglicht oplevert en een mooie plek voor bijvoorbeeld het plaatsen van een eettafel. Op de verdiepingen beschikt deze woning in de slaapkamers over een extra raam in de zijgevel. De voorste slaapkamer beschikt over een prachtig hoekraam wat deze woning extra bijzonder maakt. Ook deze woning beschikt over een tuinafscheiding aan de zijkant en achterzijde, die vanuit de bouw wordt gerealiseerd. Deze is fraai afgewerkt met een raster bedekt oa. met groene klimplanten.

Inspiratieplattegronden

Beganegrond:

Eerste verdieping:

Tweede verdieping:

Heerlijk!
Wonen aan
de singel

Bijzonderheden:
beukmaat van 4,8 m tot 6,5 m breed
123 m² t/m 137 m² woonoppervlakte
4 slaapkamers
luxe badkamer voorzien van badmeubel
door het platte dak geen ruimte verlies op de 2e verdieping
uitzicht op de singel

Suggesties:
uitbouw woonkamer
ligbad in de badkamer
PV panelen op het dak voor lagere energielasten

Kenmerk:
oppervlakte: ca. 123 m² t/m 137 m²
uitzicht op de singel
– eigen parkeerplaats op het binnenterrein

Bouwnummers 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 40, 43, 45, 47, 49 en 51 afgebeeld
Bouwnummers 23, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 41, 42, 44, 46, 48, 50 en 52 gespiegelde versie

De hoekwoning met bouwnummer 53 staat hieronder afgebeeld.

Bekijk ook de woningen ‘Singel Pracht’ en ‘Single Wood’!

Plattegronden hoekwoning (nr 53)

Beganegrond:

Eerste verdieping:

Tweede verdieping:

  079 32 38 838

De Singel Buurt in Zoetermeer